Workshops

Lobi Lampu verzorgt workshops

Vanaf 1 november 2019 zal ik mij richten op de komst van onze tweede zoon. Mocht je nog een workshop willen doen voor die tijd, kijk dan even op de facebook pagina. Ik verwacht halverwege 2020 weer volop tijd te hebben om workshops te geven.

Graag wil ik mijn passie voor het maken van unieke kalebaslampen met jou delen tijdens een van mijn workshops. Ik neem je mee op een ontdekking van het ambacht van lampen maken in een persoonlijke kleinschalige workshop.


workshops


Lampen gemaakt met liefde workshops


Bij jou thuis, bij mij thuis

of op locatie

Workshop Steenwijk

10:00 tot 15:00 (inclusief drankjes en lunch)

Voor 4 – 8 personen

€98,- p.p. (tafellamp) €88,- p.p. (hanglamp)

Inclusief alle materialen


Workshop Utrecht 

Zaterdag of zondag (tijd in overleg)

Voor 4 – 8 personen

€88,- p.p. (tafellamp) €78,- p.p. (hanglamp)

Inclusief alle materialen, drankjes en hapjes


Tafellamp of hanglamp?

Je kunt tijdens een workshop kiezen voor een tafellamp of een hanglamp.

De tafellamp wordt vastgezet op een handgemaakt voetje met een fitting (E14) en heeft een snoer van ±150 cm met schakelaar. De voetjes zijn verkrijgbaar met verschillende kleuren snoer, op basis van beschikbaarheid. De kalebas is eenvoudig van het voetje te verwijderen, zodat je makkelijk het lampje kunt verwisselen.

De hanglamp wordt gemaakt met een wit of zwart snoer van ±150 cm, een E14 fitting en een kroonsteentje. Je kunt ook kiezen voor een snoer met schakelaar en stekker.

Je kunt van tevoren aangeven of je een hang- of tafellamp wilt maken, maar je mag dit ook tijdens de workshop beslissen.

kalebas lamp
Tafellamp
hanglampen
Hanglampen

Workshop op maat?

Wil je een kalebaslampen workshop op een ander tijdstip of een andere locatie? Met of zonder hapjes, drankjes of lunch? De workshop kan aangepast worden naar jouw wens.

Neem gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.


Lobi,

Willemieke

Contact formulier

lobilampu@gmail.com

06 413 89 246

Lobi lampu op facebook